Fotowedstrijd oktober-november

De twee laatste maanden van de fotowedstrijd breken aan. We hebben het afgelopen jaar al veel foto’s binnengekregen van ‘het mooiste poldertje in Nederland’ en dat allemaal om de vernieuwde website nog mooier te maken. 

Het thema van de maand oktober was herfst. Het instabiele weer leverde bijzondere weersverschijnselen op. We vonden de foto van Harmen Lewin de mooiste inzending. Deze dubbele boog is wel heel spectaculair. Proficiat Harmen!

Uit de foto’s van Harald Hooghiemstra hadden we weer een ruim aanbod om uit te kiezen. Harald heeft de 2e én de 3e prijs in de wacht gesleept met een prachtige nachthemel met heldere maan en een foto met op en top herfst in de mist.

Voor november is het thema ‘Lage zon en lange schaduwen’ gekozen. De wintertijd is begonnen en de zon schijnt alsmaar korter. ’s Ochtends en ‘s avonds veroorzaakt dat een mooi rood licht dat over het landschap scheert en mystieke beelden kan opleveren. We zijn heel benieuwd wat dat gaat opleveren!

Tip

Probeer ook eens in te zoomen op één enkel onderwerp, zoals een reiger, bessen aan een boom of nog een laatste bloem.

Stuur je foto’s – met naam- uiterlijk 30 november naar  fotowedstrijd@wilmkebreek.nl  en korte tijd later zullen ze te zien zijn op de pagina ‘Fotowedstrijd’ onder menu-item ‘Activiteiten’. 

Auteursrecht

Als je een foto opstuurt, geef je meteen ook toestemming dat de Vereniging tot Behoud van de Wilmkebreekpolder de foto auteursrechtenvrij mag gebruiken voor de website of voor andere uitingen van de vereniging. We zullen je naam natuurlijk bij de foto vermelden.

Marga, Sabine,en Henk

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.wilmkebreek.nl/index.php/2021/11/fotowedstrijd-oktober-november/