Terug naar Fotowedstrijd Wilmkebreekpolder – Foto van het jaar!

Fotowedstrijd Wilmkebreekpolder Oktober

De twee laatste maanden van de fotowedstrijd breken aan. We hebben het afgelopen jaar al veel foto’s binnengekregen van ‘het mooiste poldertje in Nederland’ en dat allemaal om de vernieuwde website nog mooier te maken.

Het thema van de maand oktober was herfst. We vonden de foto van Harmen Lewin de mooiste inzending. Deze dubbele boog is wel heel bijzonder. Proficiat Harmen!

Uit de foto’s van Harald Hooghiemstra hadden we ook weer een ruim aanbod om uit te kiezen. Harald heeft de 2e én de 3e prijs in de wacht gesleept met een prachtige nachthemel met heldere maan en een foto met op en top herfst in de mist.

De winnaars van de maand oktober zijn:

Eerste prijs: Harmen Lewin – Een heel bijzondere foto van een dubbele regenboog, die bovendien heel mooi in de compositie staat.

Tweede prijs: Harald Hooghiemstra – Maan door de takken, Mooie geslaagde foto waarbij de balans tussen da voorgrond en de achtergrond heel goed gelukt is.

Derde prijs: Harald Hooghiemstra – Stemmige herfst foto, die mooi in het thema past.

Inzendingen van de maand Oktober: Thema “Herfst”

De winnende foto

We houden je maandelijks op de hoogte wie er de mooiste foto van de maand heeft gemaakt en de jury zal dat ook motiveren. In de jury zitten natuurlijk Marga Bögels, Sabine Bekkers (zij beheert de website en heeft al veel foto’s gemaakt) en Henk van Alst (hij is de grafisch ontwerper van de website).

De winnende foto wordt natuurlijk prominent geëtaleerd op de website en vergaart zo eeuwige roem.

Stuur je foto uiterlijk 31 oktober op naar fotowedstrijd@wilmkebreek.nl en korte tijd later zullen ze te zien zijn op deze pagina

Als je het kunt, verander dan de naam van de foto in jouw naam en geef je naam op in de mail.

Thema

Elke maand heeft een thema, onze vraag is om foto’s met dat thema in te zenden.

Het thema voor oktober wordt: “Herfst”

Je bent bij deze opdracht vrij om te kiezen voor een Wilmkebreekfoto, die typisch herfst uitstraalt tot een macro-opname van een mooi herfstblad in je tuin.

Tips & Tricks

Natuurlijk willen we jullie ook een handje helpen. Marga Bögels, van de workshop ‘Fotografie met Smartphone’, geeft elke maand advies hoe je met je telefoon of met je professionele camera tot een verrassend resultaat kunt komen.

Bij deze foto’s is het mooi om vroeg in de ochtend of laat in de middag te fotograferen.

Auteursrecht

Als je een foto opstuurt, geef je meteen ook toestemming dat de Vereniging tot Behoud van de Wilmkebreekpolder de foto auteursrechtenvrij mag gebruiken voor de website of voor andere uitingen van de vereniging. We zullen je naam natuurlijk bij de foto vermelden.

Marga, Sabine, Henk

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.wilmkebreek.nl/index.php/fotowedstrijd-wilmkebreekpolder/fotowedstrijd-wilmkebreekpolder-oktober/