Terug naar Fotowedstrijd Wilmkebreekpolder – Foto van het jaar!

Fotowedstrijd april – Thema Het Corona rondje

Het thema ‘Coronarondje’ in april heeft 56 reacties opgeleverd van vier inzenders! Een fantastisch resultaat. Dank je wel! En er zitten veel foto’s tussen met mooie composities en sferen. Rasmus Bechster is het zelfs gelukt een buizerd in de vlucht te fotograferen en dat heeft een spectaculaire foto opgeleverd. Hij is daarmee de winnaar geworden van de maand april. 

En dan is er een gedeelde 2e-3e plaats van twee heel verschillende sferen, want ‘april doet wat hij wil’ van Harald Hooghiemstra en Pieter Divendal.

Inzendingen maand april: Thema jouw Coronarondje, lente in de polder

Thema

Elke maand heeft een thema, onze vraag is om voor dat thema en foto’s uit deze maand in te zenden.

Voor de maand april is een makkelijk en voor de hand liggend thema gekozen: het coronarondje, lente in de polder!

  • Als je een wandelingetje om de polder maakt en je ziet ontluikende bloemen of bomen, probeer dat moment dan – met de polder op de achtergrond – te fotograferen.
  • Fotografeer wat je een lentegevoel geeft.

Tips & Tricks

Natuurlijk willen we jullie ook een handje helpen. Marga Bögels, van de workshop ‘Fotografie met Smartphone’, geeft elke maand advies hoe je met je telefoon of met je professionele camera tot een verrassend resultaat kunt komen.

  • Let bij het maken van de foto op de compositie. Probeer die eens asymmetrisch te maken, dat is al snel verrassend en geeft een bepaalde dynamiek en beweging.

Auteursrecht

Als je een foto opstuurt, geef je meteen ook toestemming dat de Vereniging tot Behoud van de Wilmkebreekpolder de foto auteursrechtenvrij mag gebruiken voor de website of voor andere uitingen van de vereniging. We zullen je naam natuurlijk bij de foto vermelden.

Marga, Sabine, Marijke, Marina, Marja, Nynke, Tom en Henk

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.wilmkebreek.nl/index.php/fotowedstrijd-wilmkebreekpolder/fotowedstrijd-april/