Terug naar Fotowedstrijd Wilmkebreekpolder – Foto van het jaar!

Fotowedstrijd maand augustus – Thema “Zomer”

Het thema ‘Zomer’ in augustus heeft 20 reacties opgeleverd van twee inzenders. Vooral de foto van de koe met haar kalf raakte ons. Deze foto is gemaakt door Leonie van Oldenmark. Harald Hooghiemstra heeft de 2e prijs gewonnen met een prachtige zonsopkomst op de laatste dag van augustus.

De winnaars van de maand augustus zijn:

Eerste prijs: Leonie van Oldenmark met koe en kalf.

Tweede prijs: Harald van Hooghiemstra met zomerse zonsopgang boven de polder

Alle inzendingen van de maand Augustus: Thema “Zomer”

De winnende foto

We houden je maandelijks op de hoogte wie er de mooiste foto van de maand heeft gemaakt en de jury zal dat ook motiveren. In de jury zitten natuurlijk Marga Bögels, Sabine Bekkers (zij beheert de website en heeft al veel foto’s gemaakt) en Henk van Alst (hij is de grafisch ontwerper van de website).

De winnende foto wordt natuurlijk prominent geëtaleerd op de website en vergaart zo eeuwige roem.

Stuur je foto uiterlijk 31 augustus op naar fotowedstrijd@wilmkebreek.nl en korte tijd later zullen ze te zien zijn op deze pagina

Als je het kunt, verander dan de naam van de foto in jouw naam en geef je naam op in de mail.

Thema

Elke maand heeft een thema, onze vraag is om foto’s met dat thema in te zenden.

Het thema voor augustus wordt: ‘Zomer.’

Lekker luieren en genieten van de rust. Laat je inspireren door grazende koeien in de gemaaide polder, zwaluwen met hun jongen op een draad of het wuivende riet in de wind.

Tips & Tricks

Natuurlijk willen we jullie ook een handje helpen. Marga Bögels, van de workshop ‘Fotografie met Smartphone’, geeft elke maand advies hoe je met je telefoon of met je professionele camera tot een verrassend resultaat kunt komen.

Probeer de sfeer van de zomer te vangen, b.v. aan het einde van de middag is het licht vaak wat warmer. Of zoek juist spanning in de scherpe contrasten. Volg je gevoel.

Auteursrecht

Marga, Sabine, Henk

Als je een foto opstuurt, geef je meteen ook toestemming dat de Vereniging tot Behoud van de Wilmkebreekpolder de foto auteursrechtenvrij mag gebruiken voor de website of voor andere uitingen van de vereniging. We zullen je naam natuurlijk bij de foto vermelden.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.wilmkebreek.nl/index.php/fotowedstrijd-wilmkebreekpolder/fotowedstrijd-september/