Fotowedstrijd november-december

In februari van dit jaar hebben we alle omwonenden van de Wilmkebreekpolder uitgenodigd om foto’s van de polder en directe omgeving te maken. Elke maand hebben we (Marga, Sabine en Henk) een winnaar uitgeroepen uit alle ingezonden foto’s en een thema voor de volgende maand bedacht.In november hebben we nog een aantal mooie foto’s ontvangen, maar we merken dat de animo wel wat is teruggelopen. Daarom hebben we besloten dat met de maand november het einde van de Fotowedstrijd is aangebroken. Er is natuurlijk nog wel een winnaar van november en dat is een foto van Harald Hooghiemstra: het ochtendgloren boven de polder op 28 november jl. Een foto met mooi zacht licht dat over de polder scheert. Proficiat Harald en dank voor je enthousiaste inzet!

Ochtendgloren boven de polder op 28 november jl.

Wie wordt de winnaar van 2021?

We zijn met de Fotowedstrijd in februari gestart en hebben over de afgelopen 10 maanden heel veel foto’s ontvangen. Het fotobestand van de Vereniging is enorm uitgebreid. Dank daarvoor! 

In de maand december dus geen nieuw thema, maar een oproep om de winnaar te bepalen van de Fotowedstrijd.

De vraag is om een keuze te maken uit deze elf mooiste foto’s. De winnaar zal dan op de eerstvolgende Algemene Ledenvergadering een leuke prijs overhandigd krijgen: een jaarabonnement op een tijdschrift op het gebied van natuurfotografie!

Dus doe mee en stem voor de mooiste Foto van het jaar 2021! (1 stem per IP-adres)

Marga, Sabine,en Henk

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.wilmkebreek.nl/index.php/2021/12/fotowedstrijd-november-december/