Fotowedstrijd april

Dit jaar zijn we een fotowedstrijd gestart om goede foto’s van ‘het mooiste poldertje in Nederland’ te verzamelen voor op de website. Het thema in de maand maart was macro-fotografie. We vonden de foto van Rolf Wegman de mooiste inzending. Marga: ‘Ik vind de foto van Rolf prachtig. Deze is vervreemdend door zijn kleur en het gebruik van licht’. Proficiat Rolf!

Met 14 inzendingen was het aantal inzendingen lager dan in februari, daarom hebben we alleen de winnaar gekozen. Voor de maand april is een makkelijk en voor de hand liggend thema gekozen: het coronarondje! Lente in de polder

  • Als je een wandelingetje om de polder maakt en je ziet ontluikende bloemen of bomen, probeer dat moment dan – met de polder op de achtergrond – te fotograferen. 
  • Fotografeer wat je een lentegevoel geeft.

Tip 

  • Let bij het maken van de foto op de compositie. Probeer die eens asymmetrisch te maken, dat is al snel verrassend en geeft een bepaalde dynamiek en beweging. 

Stuur je foto’s – met naam – uiterlijk 30 april naar  fotowedstrijd@wilmkebreek.nl  en korte tijd later zullen ze te zien zijn op de pagina ‘Fotowedstrijd’ onder menu-item ‘Activiteiten’. 

Auteursrecht

Als je een foto opstuurt, geef je meteen ook toestemming dat de Vereniging tot Behoud van de Wilmkebreekpolder de foto auteursrechtenvrij mag gebruiken voor de website of voor andere uitingen van de vereniging. We zullen je naam natuurlijk bij de foto vermelden.

Marga, Sabine, Marijke, Marina, Marja, Nynke, Tom en Henk

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.wilmkebreek.nl/index.php/2021/04/fotowedstrijd-april/