Plannen voor het Kiekensterrein

Er is een plan voor nieuwbouwwoningen op het Kiekens-terrein aan de Kadoelenweg.

Hurks vastgoedontwikkeling organiseert een informatiebijeenkomst over de aanpak van de bodemverontreiniging, het stedenbouwkundig plan, het ontwerp van de woningen en de tijdsplanning. Medewerkers van de gemeente Amsterdam, stadsdeel Noord zullen ook aanwezig zijn.

De plannen zijn voorlopig en kunnen nog aangepast worden. Hopelijk zijn de plannen niet ongunstig voor de polder. Het bestuur van de Vereniging tot Behoud van de Wilmkebreekpolder zal in ieder geval deze bijeenkomst bezoeken.

De informatiebijeenkomst vindt plaats op woensdag 25 februari in het Concertgemaal aan de Landsmeerderdijk 213. De bijeenkomst heeft een vrije inloop tussen 16:00 en 20:00 uur.

 

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.wilmkebreek.nl/index.php/2015/02/plannen-voor-het-kiekensterrein/