In memoriam

Tot ons grote verdriet is op Tweede Pinksterdag Marina Roosebeek overleden. Marina was al een tijd ziek. Ze was vanaf het eerste uur een zeer actief en enthousiast lid van de natuurcommissie van onze vereniging. Marina was architect van beroep. Ze combineerde een grote kennis van de cultuurhistorie van de Wilmkebreekpolder in Amsterdam-Noord met een passie voor landschap en natuur. Ze was een gedreven voorvechtster voor het behoud van de polder met zijn bloemrijke weiden en rijke vogelleven en had een groot warm hart voor al diegenen, die met haar samen optrokken. We zullen Marina missen en wensen haar nabestaanden veel sterkte.

Het bestuur van de Vereniging tot Behoud van de Wilmkebreekpolder

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.wilmkebreek.nl/index.php/2021/05/in-memoriam/