2 Egeltjes vinden elkaar aardig op de Kadoelenweg – filmpje op youtubekanaal van Wilmkebreek

http://youtu.be/O-4Yzs64SH0

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.wilmkebreek.nl/index.php/2013/08/2-egeltjes-vinden-elkaar-aardig-op-de-kadoelenweg-filmpje-op-youtubekanaal-van-wilmkebreek/

2 reacties

    • Henk op 21 augustus 2013 om 07:29

    We zagen dit jaar weer eens een egel in de tuin na jaren afwezigheid. Er zijn volop slakken te vinden. Ik heb gelezen dat ze wel een kilo slakken per nacht kunnen eten! Enkele dagen later zagen we weer de egel, maar door het gesnuif zijn we eens beter gaan kijken en bleken het 2 egeltjes te zijn! De werkelijke paring hebben we niet meer kunen waarnemen, want het voorspel dat we hebben kunnen filmen ging maar door, uren lang, tot het te donker werd nog iets te zien. Ik begrijp dat het vrouwtje uiteindelijk kan toestemmen en dan plat op de grond gaat liggen en haar stekels stevig intrekt voor de paring. Wordt misschien vervolgd…

    • Selma op 19 augustus 2013 om 11:04

    Ze doen het dus echt heel voorzichtig!

Reacties zijn uitgeschakeld.