Vogels kijken in de polder op 4 mei

Beste buurtbewoner,

Bankje

Bankje aan de Landsmeerderdijk met fraai uitzicht

Het voorjaar is losgebarsten. Geniet u ook weer zo van de vele vogels in de polder? Kieviten, grutto’s, tureluurs, scholeksters, slobeenden, krakeenden, bergeenden, ganzen … ze zijn er volop. Allemaal druk in de weer met het vinden van een partner, eieren leggen, broeden en straks de jongen groot brengen. De Natuurcommissie van de Vereniging tot Behoud van de Wilmkebreekpolder houdt al een aantal jaren de weidevogelstand bij. Na een late start dit jaar vanwege het koude weer zien we dat het broedseizoen nu echt op gang is gekomen.

De leden van de Natuurcommissie zijn veelal zaterdags te vinden op de Landsmeerderdijk; daarvandaan heb je een fantastisch mooi zicht op de polder. Wilt u ook eens meekijken, kom dan zaterdag 4 mei tussen 14:00u en 15:00u langs, dan zullen wij u graag wegwijs maken. Hebt u een kijker, dan alstublieft meenemen!

De Natuurcommissie

Houd ook de website in de gaten voor andere activiteiten!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.wilmkebreek.nl/index.php/2013/04/vogels-kijken-in-de-polder-op-4-mei/