Buurtbudget-plannen

De gemeente Amsterdam heeft voor het gebied Noord-West een budget beschikbaar gesteld voor het op wijkniveau uitvoeren van sociale en groene plannen in de buurt. Alle bewoners van Noord-West zijn per brief uitgenodigd om op de website www.buurtbudgetnoord.amsterdam.nl (onder de knop: ‘stemmen bij gebied Noord-West’) een stem uit te brengen op maximaal 5 van de eerder door bewoners ingediende plannen. Daar moet je de code bij gebruiken die je in de brief van de gemeente kunt vinden. Wat ons betreft zou het fijn zijn wanneer er vooral op groenplannen wordt gestemd. In de wijken Kadoelen – Oostzanerwerf zijn er o.a. plannen ingediend voor aanleg van een voedseltuin bij het Jacob Groenplantsoen en voor het groener inrichten van buurttuin Kadoelen (bij buurthuis Kadoelen). Stemmen kan tot en met zaterdag 3 september 2022.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.wilmkebreek.nl/index.php/2022/08/buurtbudget-plannen/