Winnaar fotowedstrijd 2021 bekend!

Op de Algemene Ledenvergadering van 11 april 2022 is de uitslag van de fotowedstrijd 2021 bekend gemaakt. De gelukkige winnaar is geworden Harald Hooghiemstra met zijn winnende foto van de maand februari: een panoramafoto van de besneeuwde en bevroren Wilmkebreekpolder.

Besneeuwde en bevroren Wilmkebreekpolder – foto Harald Hooghiemstra

Harald heeft als prijs een jaarabonnement op een fotografie-magazine gewonnen.

Als tweede is geëindigd Rasmus Bechster met zijn winnende foto van de maand april: een buizerd in volle vlucht boven de polder. Als derde is geëindigd Harmen Lewin met zijn winnende foto van de maand oktober: een volle regenboog boven een herfstige polder.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.wilmkebreek.nl/index.php/2022/04/winnaar-fotowedstrijd-2021-bekend/