Versterking Landsmeerderdijk

foto: 5 november 2018

Binnenkort, op 29 juni, organiseert het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier samen met de gemeente Amsterdam via het internet een informatiebijeenkomst over de versterking en de herinrichting van de Landsmeerderdijk. Iedereen kan zich voor de bijeenkomst aanmelden, zie de tekst van het bericht voor details:

” Beste bewoner,

Het is enige tijd stil geweest rondom de versterking van de Landsmeerderdijk (project Noordzeekanaal). In de tussentijd is door het projectteam aan het project gewerkt. Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier en de gemeente Amsterdam nodigen u daarom uit voor een informatiebijeenkomst. We praten u in deze bijeenkomst graag bij over de ontwikkelingen. In verband met de geldende coronamaatregelen doen wij dit digitaal, op
dinsdag 29 juni om 19.30 uur. Wanneer u hierbij aanwezig wilt zijn, kunt u zich tot 23 juni aanmelden via noordzeekanaal@hhnk.nl. U ontvangt dan een link en instructies voor deelname.

Met vriendelijke groet,

Namens het projectteam dijkversterking Noordzeekanaal
Thomas Rus (omgevingsmanager Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier) en
Tanja Vis (projectmanager gemeente Amsterdam) “

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.wilmkebreek.nl/index.php/2021/06/versterking-landsmeerderdijk/