Lid worden

Leonie van Oldenmark web (4)De Vereniging tot Behoud van de Wilmkebreekpolder heeft ruim 100 leden, waarvan een aantal actief betrokken is in de Commissie Natuur.

Wilt u ook op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de polder? Of actief een steentje bijdragen aan het behoud van de Wilmkebreekpolder? Word dan lid van de vereniging.

De contributie voor het jaar 2019 bedraagt € 10,- . U meldt zich als lid aan door dit bedrag over te maken op het rekeningnummer van de vereniging: IBAN nummer NL38RABO0344765016. Wilt u daarbij ook uw naam en adres vermelden?

Geeft u dan alstublieft ook uw e-mailadres door aan de vereniging via secretariaat@wilmkebreek.nl.

U kunt zich eveneens aanmelden voor de berichten-service (door uw e-mailadres in te vullen in het vakje boven in de groene kolom met berichten). U blijft hiermee op de hoogte van al het actuele nieuws rond de polder. (Dit is een automatisch systeem en U kunt zich altijd weer afmelden onderaan de email).

Klik in uw browser dat U geblokkeerde inhoud toestaat.
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt. Zie ook ons privacy-statement.