Enquête studenten UvA

Een drietal studenten van de Universiteit van Amsterdam is in het kader van hun studie op zoek naar buurtbewoners die een enquête willen invullen. Hieronder staat hun precieze vraag:

Beste meneer, mevrouw,

Voor onze studie (Future Planet Studies) aan de Universiteit van Amsterdam doen wij een klein onderzoek naar de relatie tussen kwaliteit van leven en de aanwezigheid/toename van weidevogels in de Wilmkebreekpolder. Ons onderzoek richt zich vooral op de subjectieve kant van kwaliteit van leven, dus hoe mensen in de omgeving van de Wilmkebreekpolder die zelf ervaren. Hiervoor hebben wij 50 mensen nodig die een enquête invullen, is er een mogelijkheid dat wij dit via u kunnen regelen? Wij denken dat u als vereniging goede contacten hebt die deze enquête zouden kunnen invullen, wat een positief effect heeft op de betrouwbaarheid van ons onderzoek. Graag horen wij spoedig van u! 

Met vriendelijke groet,  Anne van Popta, Merel van den Engel, Thomas de Bruijn

Bent u geïnteresseerd in het meewerken aan hun onderzoek, stuur dan een e-mail naar: annevanpopta@gmail.com

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.wilmkebreek.nl/index.php/2023/06/enquete-studenten-uva/