Een schone dijk

De motregen kon een aantal omwonenden van de Wilmkebreek er zaterdag 28 maart, landelijke opschoondag, niet van weerhouden het groene talud van de Landsmeerderdijk te ontdoen van zwerfvuil.

Zakken vol blikjes, plastic bakjes verpakkingsmateriaal, klimopresten, kerstbomen, takken, paaltjes en stenen zijn door deze mensen in vuilniszakken de dijk opgesjouwd. De mannen van de reiniging, die ons voorzien hadden van prikkers, zakken en bezems hebben de zakken weer afgevoerd. Jong en oud konden terugzien op een nuttig uurtje en een schone Dijk. Nu maar hopen dat het aanstekelijk werkt en we met zijn allen de dijk schoon houden!opschonen van de dijk 4 opschonen van de dijk 6 opschonen van de dijk 1 opschonen van de dijk 5

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.wilmkebreek.nl/index.php/2015/04/een-schone-dijk/