Ledenvergaderingen

Verenigingsbijeenkomst in het clubhuis van de volkstuinenpark "de Bongert"

Verenigingsbijeenkomst in het clubhuis van de volkstuinenpark “de Bongerd”De Algemene Ledenvergadering in 2016 vindt plaats op 22 juni

De Algemene Ledenvergadering van 2017 vond plaats op 10 april in het clubhuis van volkstuincomplex De Bongerd. Aan de orde kwamen o.a. de financien van de vereniging, herbenoeming van twee leden van het bestuur, woningbouw op het voormalige Kiekensterrein, versterking van de Landsmeerderdijk, en activiteiten van de Commissie Natuur en Commissie Cultuurhistorie. Het verslag van de vergadering staat onder de link:

Notulen ALV 10 april 2017

De Algemene Ledenvergadering van 2016 vond plaats op 22 juni in het clubhuis van volkstuincomplex De Bongerd. Het verslag van de vergadering staat onder de volgende link:

Notulen ALV 22 juni 2016

In 2015 vond de Algemene Ledenvergadering plaats op 23 september. De belangrijkste onderwerpen waren: financiele stand van zaken van de vereniging, verslag van de Commissie Cultuurhistorie, verslag van de Commissie Natuur, en woningbouwplannen voor het Kiekensterrein. De notulen van de vergadering staan hier:

Notulen ALV 23 sept 2015

Op de Algemene Ledenvergadering van 15 oktober 2014 is het bestuur vernieuwd. De Commissie Natuur heeft verslag gedaan van haar activiteiten. Het verslag van de ledenvergadering staat onder de volgende link:

Notulen ALV 15 okt 2014

Op de Algemene Ledenvergadering van 9 oktober 2013 is verteld hoe de inspraak bij het nieuwe bestemmingsplan Kadoelen-Oostzanerwerf III is verlopen en welk resultaat de vereniging heeft behaald. De betreffende powerpoint presentatie is te zien door te klikken op onderstaande link:

ALV9okt13.pdf

Een jaar eerder, op de ledenvergadering van 28 nov. 2012, is ingegaan op de inspraakprocedure bij de vernieuwing van het bestemmingsplan Kadoelen-Oostzanertwerf III en op de door de vereniging gestelde doelen van de inspraak. De betreffende presentatie is in te zien door te klikken op onderstaande link:

Presentatie Voorontwerp Bestemmingsplan Kadoelen Oost III.pdf