Vogels kijken voor groot en klein!

Hebt u dat ook weleens? U ziet een vogel in het weiland of in de sloot zitten en vraagt zich af wat is de naam van dat beest? En wat doet hij daar, broedt hij misschien in de Wilmkebreekpolder? De vogelbeschermers van de Vereniging tot Behoud van de Wilmkebreekpolder willen u er graag alles over vertellen. Kom zaterdag 30 april, 13 uur, naar het pleintje aan de rand van de polder in de nieuwe woonwijk ‘Klein Kadoelen’ en laat u meevoeren in de wondere wereld van de vogels. Ook de kinderen zijn van harte welkom. We hebben enkele telescopen en verrekijkers waarmee ver het weiland in gekeken kan worden. Wanneer u zelf een verrekijker hebt graag meenemen! Tot zaterdag 30 april, 13:00 uur.

Bergeend

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.wilmkebreek.nl/index.php/2022/04/vogels-kijken-voor-groot-en-klein/