Buurtbrief voorjaar 2022 – ALV op 11 april

Afgelopen weekend heeft de Vereniging tot Behoud van de Wilmkebreekpolder bij de buurtbewoners een brief in de bus gedaan. Niet alle leden van de vereniging / belangstellenden wonen echter in de buurt van de polder. Ze lezen vaak wel de e-mail nieuwsberichten. Daarom bieden we de lezers van de nieuwsberichten de mogelijkheid om de buurtbrief hier in te zien. Lezers die geen lid zijn maar wel lid willen worden van de vereniging kunnen zich aanmelden op de pagina: ‘De Vereniging/Lid worden’ van onze website www.wilmkebreek.nl.

De Algemene Ledenvergadering van de vereniging vindt dit jaar plaats op 11 april, 20:00u, in het verenigingsgebouw van volkstuin De Bongerd. Voor verdere informatie kunt u kijken op pagina ‘De Vereniging/Ledenvergaderingen’ van onze website.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.wilmkebreek.nl/index.php/2022/04/buurtbrief-voorjaar-2022-alv-op-11-april/