Webinar over Insecten & zo en de andere projecten in Amsterdam

Menno Schilthuizen geeft een overzicht van de bijzondere natuur die is aangetroffen bij de projecten in Amsterdam a.s. dinsdag 8 september. Ook het project Insecten&zo in de Wilmkebreekpolder komt aan de orde. Alles in de vorm van een webinar, dus via internet te volgen. Volg de link in de tekst hieronder om je aan te melden voor het webinar.

“After a summer full of urban expeditions in Amsterdam, we will now wrap up this year’s projects with a live webinar on September 8th at 20.30 h, organised by Pakhuis De Zwijger: https://dezwijger.nl/programma/darwin-in-de-stad
 
One of the things I’d like to do during this webinar is to give a few highlights of interesting species we have found during the expeditions to De Slatuinen, the Wilmkebreekpolder, and the gardens of Foam and Hammerstein Advocaten.

 

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.wilmkebreek.nl/index.php/2020/09/webinar-over-insecten-zo-en-de-andere-projecten-in-amsterdam/