Inloopavond ‘Versterking Landsmeerderdijk’

Het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK) organiseert op 10 december a.s., tussen 18:00u en 21:00u, een inloopavond in het Concertgemaal. Het onderwerp is de versterking van de Landsmeerderdijk. Op deze avond kunt u zelf bekijken waar HHNK en de gemeente Amsterdam aan werken. De kansrijke alternatieven voor dijkversterking zullen door HHNK worden getoond. En de gemeente Amsterdam laat zien dat er aan de verkeersproblematiek wordt gewerkt. Naar verwachting zal HHNK in het tweede kwartaal van 2019 het voorkeursalternatief voor dijkversterking presenteren. De gemeente Amsterdam verwacht in de loop van 2019 mogelijke oplossingen voor de verkeersproblematiek aan te kunnen dragen.

U kunt op de inloopavond met medewerkers van HHNK en de gemeente praten. Belangstellenden zijn van harte welkom. De inloop is vrij.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.wilmkebreek.nl/index.php/2018/12/inloopavond-versterking-landsmeerderdijk/