Jonge kieviten en grutto’s!

Het vossenraster lijkt te werken! We hebben al veel jonge kieviten en een paar jonge grutto’s zien lopen. Het gras is nog net kort genoeg om de jonge pullen vanaf de dijk te zien, met een verrekijker lukt dat zeker. Vooral in de greppels lopen ze rond onder het waakzaam oog van hun ouders.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.wilmkebreek.nl/index.php/2015/05/jonge-kieviten-en-gruttos/

1 reactie

    • Selma op 5 mei 2015 om 15:41

    Zo mooi te zien ook vanaf de landsmeerderdijk, de mooiste en langste vogelkijkplaats van Noord Holland. Dank! natuurcommissie voor jullie inspanningen om in ieder geval de vos hier uit de polder te houden.
    En kijkend naar boven zijn sinds zaterdag de eerste gierzwaluwen te zien, de nestkasten hangen en lokgeluiden klinken op de Kadoelenweg.

Reacties zijn uitgeschakeld.